Het polygame geslacht, Esther Vilar

Het polygame geslacht, Esther Vilar
Advertentie Prijs
n.v.t.
Advertentie Geplaatst op
23 Nov. 2015
Conditie387 keer  Bekeken

Beschrijving

Het polygame geslacht Esther Vilar

Het recht van de man op twee vrouwen

Het polygame geslacht is een boek over de liefde. Mannen kunnen meerdere vrouwen tegelijk liefhebben. De oorzaak ligt in het opportunistische gedrag van de vrouw. Zij speelt de rol bescherming nodig te hebben en laat zich door hem adopteren , waardoor ze hem dwingt tot polygamie: Een man met een kindvrouwtje heeft behoefte aan een echte vrouw, een minnares.

Maar omdat deze zich ook door hem wil laten verzorgen, zoekt hij een derde enz.

Als de vrouw hem die ze liefheeft dwingt haar te verzorgen, brengt zij de man in verwarring en verstoort tegelijkertijd haar eigen persoonlijkheid en leven. Esther Vilar werd in 1935 in Buenos Aires geboren, waarheen haar ouders vanuit Duitsland gemigreerd waren. Zij zwierf over de wereld, als secretaresse, fabrieksarbeidster, verkoopster, tolk en vertegenwoordigster. Na haar studie sociologie en medicijnen vestigde zij zich in Duitsland en werkte als arts in een ziekenhuis.

Haar eerste boek De gedresseerde man werd een wereldsucces en verscheen in 21 landen.

Een man met een kindvrouwtje heeft behoefte aan een echte vrouw, een minnares.

Vertaling Petra Troost

Amsterdam, De Centaur 1975 1ste druk, 157 pp.
Vertaling Petra Troost
ISBN: 90 6057 023 5

Bekijk ook eens mijn andere advertenties voor meer leuke boeken.

Kenmerken

Conditie : Zo goed als nieuw
Onderwerp : Maatschappij en Samenleving
Gebied : Nederland
Levering :
Ophalen of Verzenden


Zie ook

Gegevens adverteerder
Mathijsen
Nuth, Limburg
  E-mail deze adverteerderDe adverteerder uit de regio Nuth, Limburg is verantwoordelijk voor de inhoud van zijn aanbiedingin: Het polygame geslacht, Esther Vilar van rubiek boeken > nederlandse-boeken > wetenschap > Geneeskunde in marktplaatsbelgie.be. U kunt hier allerlei boeken > nederlandse-boeken > wetenschap > Geneeskunde artikelen vinden en/of uw artikelen gratis adverteren.  MarktplaatsBelgië, zoekertjes, advertenties, 2dehands & webshops artikelsNu plaats gratis uw advertentie