Klokken | Een nieuwe klok met 2 jaar garantie | ruim aanbod

Klokken | Een nieuwe klok met 2 jaar garantie | ruim aanbod
Advertentie Prijs
n.v.t.
Advertentie Geplaatst op
04 Feb. 2016
Conditie413 keer  Bekeken

Beschrijving

Grote collectie nieuwe klokken met garantie. De collectie klokken die te vindenzijn in de webshop van klokkenconcurrent.nl bestaan uit ruim 700 verschillende soorten klokken van kwaliteit. Er is een ruime diversiteit aan klokken terug te vinden van Moderne klokken tot Klassieke klokken. Binnen de verschillende categorien zijn klokken te vinden voor zowel aan de wand als op een tafel / kast.


Prijzen vanaf circa 30,00


Het merendeel van de klokken heeft een quartz uurwerk werkend op een meegeleverde batterij. Naast de normale uitvoeringen meten zonder slinger zijn er ook quartz uitvoeringen leverbaar met een zendergestuurd uurwerk. De klokken met een zendergestuurd uurwerk (radio controlled) zet zich automatisch op de juiste tijd, ook bij verandering van zomer-wintertijd.
Naast het aanbod quartz klokken is er ook nog mechanische klokken in diverse uitvoeringen leverbaar.


In deze advertentie vind u slecht enkele voorbeelden van het assortiment, bekijk voor het gehele assortiment de webshop.


De voordelen van aanschaf van een klok bij klokkenconcurrent.nl:
Eigen garantie en reparatie service
2 jaar garantie
Groot gedeelte in voorraad
35 jaar ervaring met klokken verkoop en reparatie
Snel leverbaar
Gratis verzending in Nederland en Belgi vanaf 100,00


Voor het complete assortiment, de actuele voorraad en de prijzen kunt u het beste terecht op de websitevan klokkenconcurrent.nl:

  • www.klokkenconcurrent.nl

Kenmerken

Conditie : Nieuw
Levering :
Ophalen of Verzenden


Zie ook

Gegevens adverteerder
Klokkenconcurrent.nl
Gaanderen, Gelderland
  E-mail deze adverteerderDe adverteerder uit de regio Gaanderen, Gelderland is verantwoordelijk voor de inhoud van zijn aanbiedingin: Klokken | Een nieuwe klok met 2 jaar garantie | ruim aanbod van rubiek woonaccessoires > klokken > Stationsklokken in marktplaatsbelgie.be. U kunt hier allerlei woonaccessoires > klokken > Stationsklokken artikelen vinden en/of uw artikelen gratis adverteren.  MarktplaatsBelgië, zoekertjes, advertenties, 2dehands & webshops artikelsNu plaats gratis uw advertentie