Miscanthus sin. Grosse Fontäne

Miscanthus sin.  Grosse Fontäne
Advertentie Prijs
EUR 3,99
Advertentie Geplaatst op
03 Nov. 2015
Conditie404 keer  Bekeken

BeschrijvingNaam plant:Miscanthus sin. Grosse Fontäne Hoogte bij aflevering:25cmPotmaat:C2Bloeiperiode:Augustus-SeptemberPlantlocatie:Zon/half schaduwType grond:Alle grondsoortenWinterhard:-20 gradenSnoeien:WinterVoorraad:

100+

Beschrijving:

De Miscanthus sinensis Grosse Fontane is een siergras met opgaande groei. De Grosse Fontane kan 250cm hoog worden. Het smalle, afhangende blad is in de zomer groene met een witte nerf en verkleurt naar groengeel in de herfst. De Grosse Fontaine bloeit vanaf het eind van de zomer met roodpaarse pluimen die boven het loof uitsteken. De pluimen verkleuren van roodpaars naar zilverlila gedurende de herfst en blijven tot in de winter aan de plant zitten. De Grosse Fontane is winterhard, maar sterft in de winter af om in de lente opnieuw uit te lopen. De Grosse Fontane komt het beste tot zijn recht in groepen als tuinaccent of borderafscheiding, maar doet het ook goed als solitair in pot op terras of balkon. De Miscanthus sinensis Grosse Fontane is een sterke plant en gedijt het beste op vochtige, goed doorlatende grond in de volle zon of halfschaduw, maar stelt geen eisen aan de grond of aan de standplaats. In maart kunt u de plant tot 10cm boven de grond terugsnoeien. Bij het planten kunt u het beste Potgrond gebruiken.

Miscanthus sinensis is een hooggroeiend, pollenvormend siergras met rietachtige stengels en smalle bladeren. In het midden van de bladeren lopen witte nerven. De eerste groei van dit siergras verschijnt in het voorjaar. Naarmate de zomer vordert en de warmte toeneemt begint dit grassoort pas flink door te groeien. In augustus – september bloeit Miscanthus sinensis met mooie, opgaande pluimen. Deze bloeipluimen krijgen eerst een roodachtige, bruine kleur. Later in de herfst verkleuren ze naar zilvergrijs. Ook het loof verandert in de herfst van kleur, van groen naar goudgeel. In de winter sterft het blad van Miscanthus sinensis tenslotte langzaam af. 

Wij verkopen uitsluitend A- kwaliteit tuinplanten die direct bij de kweker uitgezocht worden. Hierbij letten wij op de volgende zaken:     
• De omvang  van de plant     
• De groeistructuur     
• De gezondheid van de plant     
• De kweekcondities         

"Wij overtreffen verwachtingen"

Wij onderscheiden ons door:- A-Kwaliteit
- Expertise
- Goede klantervaringen
- Service (garantie en niet goed geld terug)

Acties en aanbiedingen zie www.boskoops.nl 
  • www.boskoops.nl/miscanthus-sin-grosse-fontaene.html?source=admarkt&utm_source=marktplaats&utm_medium=admarkt&utm_campaign=-miscanthus+sin.+%27grosse+font%c3%a4ne%27


Zie ook

Gegevens adverteerder
Boskoops.nl
Heel Belgie
  E-mail deze adverteerderDe adverteerder uit de regio Heel Belgie is verantwoordelijk voor de inhoud van zijn aanbiedingin: Miscanthus sin. Grosse Fontäne van rubiek dierenbenodigdheden > aquarium > Aquariumplanten & verzorging in marktplaatsbelgie.be. U kunt hier allerlei dierenbenodigdheden > aquarium > Aquariumplanten & verzorging artikelen vinden en/of uw artikelen gratis adverteren.  MarktplaatsBelgië, zoekertjes, advertenties, 2dehands & webshops artikelsNu plaats gratis uw advertentie