Spieren voor Spieren Wintertijd Challenge

Spieren voor Spieren Wintertijd Challenge
Advertentie Prijs
n.v.t.
Advertentie Geplaatst op
12 Jan. 2016
Conditie



547 keer  Bekeken

Beschrijving

Gezonde spieren zijn goud waard in de nacht van 27 op 28 oktober 2012. Tijdens het ingaan van de wintertijd sport Nederland in het extra uur voor 20.000 Nederlandse kinderen met een spierziekte.


De Wintertijd Challenge is een uniek jaarlijks terugkerend evenement. Met dit evenement wil Stichting Spieren voor Spieren mensen aansporen om in het extra wintertijduur, midden in de nacht, een sportieve prestatie te leveren. Tijd winnen voor kinderen met een spierziekte staat centraal.

Unieke sportnacht
Het hoofdevenement van de Wintertijd Challenge vindt plaats in Eindhoven. Tijdens deze bijzondere nacht kunnen deelnemers op verschillende locaties in sportgebied Genneper Parken zwemmen, schaatsen of hardlopen. Een warming-up party brengt iedereen vanaf middernacht in een goede en sportieve stemming. Muziek, entertainment, een prachtig verlicht parcours en de aanwezigheid van bekende sporters maken de Wintertijd Challenge in Eindhoven tot een evenement dat absoluut niemand wil missen!

Lokale challenges
In dezelfde nacht, op hetzelfde tijdstip, wordt ook op andere locaties in Nederland gesport. Tijdens lokale Wintertijd Challenges, georganiseerd door verenigingen, sportclubs of vriendengroepen, wordt zoveel mogelijk geld ingezameld voor Stichting Spieren voor Spieren. Samen met het hoofdevenement in Eindhoven staat Nederland in de nacht van 27 op 28 oktober in het teken van sporten voor kinderen met een spierziekte.

Inschrijven via www.wintertijdchallenge.nl
Inschrijven kan individueel of in een team van maximaal 5 personen via www.wintertijdchallenge.nl. Deelnamekost 15,- en via een persoonlijke sponsorpagina halen deelnemers minimaal 50,- sponsorgeld op bij familie, vrienden en kennissen.

Al het sponsorgeld levert een rechtstreekse bijdrage aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van de 20.000 kinderen met een spierziekte in Nederland. Deze bijdrage is hard nodig want nog te veel kinderen overlijden op jonge leeftijd aan een spierziekte.

  • www.wintertijdchallenge.nl


Zie ook

Gegevens adverteerder
Leanne Schmidt
Heel Belgie
  E-mail deze adverteerder



De adverteerder uit de regio Heel Belgie is verantwoordelijk voor de inhoud van zijn aanbiedingin: Spieren voor Spieren Wintertijd Challenge van rubiek Dating & Contacten in marktplaatsbelgie.be. U kunt hier allerlei Dating & Contacten artikelen vinden en/of uw artikelen gratis adverteren.  MarktplaatsBelgië, zoekertjes, advertenties, 2dehands & webshops artikelsNu plaats gratis uw advertentie