FAQ | MarktplaatsBelgie.be

Frequently asked questions

Wat zijn advertenties?

Advertenties zijn een vorm van adverteren voor een product, dienst of ander item (s) via betaalbare of gratis kleine advertenties die in bulk worden verspreid via gratis of goedkope mediaformaten.

De meest voorkomende advertentie-indeling is op websites met advertenties, in tegenstelling tot de advertenties in de historische gedrukte advertenties van de late 19e eeuw en de vroege 20e eeuw.

Advertenties bevatten meestal foto's, een beschrijving van het product of de service en een telefoonnummer of e-mailadres voor de adverteerder.


Hoe maak ik een advertentie?

Als u nog geen account hebt bij marktplaatsbelgie , moet u zich registreren ( hier ). Nadat uw account is gemaakt en u zich aanmeldt bij uw account, gaat u rechtstreeks naar de pagina voor het maken van advertenties waar u uw advertentie kunt plaatsen.


Hoe lang duurt mijn advertentie?

Gratis advertenties worden op onze website gepubliceerd gedurende 90 dagen, beginnend vanaf het tijdstip en de datum waarop uw advertentie is ingediend en eindigt 90 dagen later op hetzelfde tijdstip van de dag waarop de advertentie oorspronkelijk werd ingediend.


Wat zijn de voordelen van advertenties?

De voordelen van het gebruik van advertenties om items of diensten te verkopen of te verhuren, zijn dat advertenties websites zoals marktplaatsbelgie bieden een bestaand publiek van websitebezoekers die al op zoek zijn naar items zoals die van u. Advertenties zijn een uiterst betaalbare manier om artikelen aan een breed publiek te verkopen en websites met advertenties maken communicatie tussen kopers en verkopers eenvoudig.

Advertenties hebben ook het voordeel dat ze verschillende functies bieden, waaronder foto's van wat u te bieden heeft en zijn meestal gratis of zeer betaalbaar.


Hoe neem ik contact op met Marktplaatsbelgie?

De eenvoudigste manier om contact met ons op te nemen is via ons contactformulier op de contactpagina. 


Adverteert Marktplaatsbelgie ergens anders?

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw advertenties door zoveel mogelijk mensen worden gezien. Dit omvat het adverteren van onze website op zoekmachines om kopers aan te moedigen uw advertenties te bekijken, evenals het aanbieden van informatie en het delen van links naar advertenties op sociale mediasites. Onze profielen voor sociale media omvatten:

Volg ons op een van de bovenstaande sociale mediasites om te zien hoe we kunnen profiteren van uw advertenties.

Wat kan ik doen als er geen categorie voor mijn artikel?

Als u op onze website geen geschikte categorie voor uw artikel of dienst kunt vinden, stuur ons dan een e-mail via de Contact-pagina en we zullen er alles aan doen om de categorie voor u te creëren.

Als u suggesties heeft voor nieuwe categorieën voor de Marktplaatsbelgie webs ite we horen graag van je: dien je ideeën in.


Zijn mijn advertenties alleen zichtbaar voor lokale mensen?

Uw gerubriceerde advertenties op onze website kunnen worden gezocht door klanten voor u in de buurt, evenals websitebezoekers uit heel België en Nederland & nbsp;

Onze website is toegankelijk voor bezoekers van over de hele wereld, maar we streven ernaar uw advertenties te richten op lokale klanten en nationale klanten die waarschijnlijk uw item of service willen kopen.


Kan ik een advertentie in meer dan één categorie plaatsen?

Geen. U kunt slechts één categorie selecteren om uw advertentie in te plaatsen. Het is belangrijk dat u de meest geschikte categorie voor uw item of service selecteert om ervoor te zorgen dat de juiste websitebezoekers uw advertentie zien. Als u een advertentie in de verkeerde of een ongepaste categorie plaatst, neemt uw kans op het vinden van een koper drastisch af.


Hoe kan ik mijn advertentie boosten?

Er zijn veel opties om uw advertentie te stimuleren en meer bezoekers en vragen aan te moedigen. We bieden oplossingen om uw advertentie tegen een zeer kleine vergoeding te plaatsen, te markeren en weer te geven. Deze opties zijn beschikbaar wanneer u uw advertentie maakt of u kunt deze opties toevoegen door uw advertentie op elk gewenst moment te bewerken.

Als alternatief kunt u meer bezoekers van uw advertentie aanmoedigen door de advertentie op sociale media-websites met vrienden te delen en hen vervolgens te vragen u te helpen door ook uw advertentie te delen ...

Links naar het delen van sociale media verschijnen bovenaan uw advertentie en we moedigen u aan om op zoveel mogelijk sociale media-sites te delen om het meeste uit uw advertentie te halen. U kunt de advertentie "link" ook kopiëren vanuit de adresbalk van uw webbrowser en de link delen op sociale media-profielen.


Heb ik een account nodig om een ​​advertentie te maken?

Ja. Elke adverteerder moet een account maken om gratis advertenties te kunnen maken op de website van Marktplaatsbelgie . Een account maken is eenvoudig en met uw account kunt u advertenties aanpassen en bijhouden wat u verkoopt en hoe ze het doen. Maak een hier account aan, het is gratis.


Heb ik een account nodig om door advertenties te bladeren en contact op te nemen met verkopers?

Geen. U kunt zonder account door advertenties en andere pagina's op de website bladeren. U kunt ook contact opnemen met adverteerders via hun gepubliceerde contactgegevens of door het contactformulier in de advertentie te gebruiken, allemaal zonder account.


Wat is het restitutiebeleid?

Restituties van verkopers op Marktplaatsbelgie moeten rechtstreeks met de verkoper worden opgenomen. Restituties met betrekking tot betaalde / opgewaardeerde advertenties op Marktplaatsbelgie worden gedetailleerd beschreven in ons restitutiebeleid.


Hoe meld ik een probleem of potentieel probleem?

We moedigen alle kopers en verkopers aan om problemen zo snel mogelijk aan ons te melden.